Головна » 2014 » Червень » 10 » Національний фестиваль вареників 2013
20:49
Національний фестиваль вареників 2013

15 вересня 2013 року у Луцьку відбувся другий "Національний фестиваль вареника". Скуштувати традиційну українську страву міг кожен охочий. 

Фестиваль відбувся у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Організатори презентували 1000 безкоштовних порцій вареників від спонсорів свята ТМ «Левада». Черга охочих скуштувати славетну українську національну страву не зменшувалася впродовж декількох годин. 

Протягом фестивалю на сцені виступали відомі українські колективи та виконавці. Гостей вчили козацького характерництва та богатирських розваг від провідних українських богатирів.

Під час фестивалю відбулося багато конкурсів та вікторин, присвячених вареникам. Так, учасників вікторин запитували, наприклад, про те, на якому етапі варіння вареник вважається готовим та про те, у якому місті України встановили пам’ятник варенику. Переможцям конкурсів вручали призи від спонсорів фестивалю.

Національний фестиваль вареника, що відбувся у Луцьку вдруге, цього разу поєднали з Днем Тверезості. Отже, усі заходи під час дійства були безалкогольними.


Довідка. Організатори фестивалю: МГО «Студреспубліка», РА «Еліанс» за організаційної підтримки Волинського православного братства тверезості.

Головний спонсор фестивалю: торгова марка «Левада»

Спонсори: ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат», піцерія «Теревені», клуби «Майдан» , «Оболонь», Луцьккондитер, Вареники ТУТ, ТМ «Вілія», ТМ «Сатурн», «Весела кулька».

Переглядів: 1075 | Додав: defaultNick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
More info
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps