Головна » 2015 » Вересень » 9 » Фестиваль національної кухні у Луцьку 27 вересня
17:06
Фестиваль національної кухні у Луцьку 27 вересня

У розпал осені, коли земля щедро винагороджує трударів, даруючи урожай винограду та городини, древній Луцьк запрошує до себе гостей та шанувальників національної кухні. 

27 вересня, в Центральному парку міста Луцька відбудеться "Фестиваль національної кухні".
Відпочинемо душею і тілом та пригадаємо древні рецепти українських страв, які є культурною спадщиною українського народу.

В рамках фестивалю відбуватиметься частування гостей свята українськими стравами (борщ, вареники, сало, бограч, куліш та інші) безліч різноманітних конкурсів та вікторин, майстер-клас з приготування українських страв від кращих кухарів Волині, змагання серед закладів торгівлі Волині на кращі страви, святковий ярмарок ужитково-прикладного мистецтва, кулінарні майстер-класи від відомих волинян, козацькі розваги, та святкова концертна програма за участі квартету "Аккорд", колективу "Чачка" ,  гурту "МоторРолла" та інших.

В рамка фестивалю відбудеться Свято Борщу, яке є сучасним, яскравим, інтерактивним, кулінарним проектом, який вже побував в різних куточках нашої країни. На фестивалі приготують 300 літрів борщу за різними рецептами, які потім зможуть скуштувати гості фестивалю.

Організатор : Громадська організація "Volfest"
Фестиваль відбудеться за підтримки Луцького міського голови Миколи Романюка


Запрошуємо до участі у фестивалі народних майстрів, медоварів, творчі колективи, заклади торгівлі та виробників продуктів харчування.


Про вашу участь повідомляйте за телефоном 0664356788

Переглядів: 1146 | Додав: defaultNick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
More info
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps